Zekerheid over online identiteit

Alle organisaties die investeren in digitale dienstverlening krijgen met de volgende vraag te maken: hoe weet je of iemand écht is wie hij online zegt te zijn? Hoe privacygevoeliger de informatie, hoe meer zekerheid nodig is over iemands identiteit. Met eHerkenning krijgt uw organisatie die zekerheid. Veilig en betrouwbaar.

Zekerheid over online identiteit

Klaar voor Europees gebruik

Standaard­isatie: Minder kosten

Bekijk de video over aansluiten op eHerkenning

Bekijk de video over aansluiten op eHerkenning
 • Download bovenstaande video
 • Uitgeschreven tekst

  Organisaties die hun diensten en producten digitaal aanbieden, willen zeker weten of iemand écht die klant is die hij online zegt te zijn. En hoe privacygevoeliger de informatie, hoe meer zekerheid nodig is over iemands identiteit.

  Met eHerkenning krijgt u die zekerheid. Hiermee wordt gecontroleerd of de persoon die inlogt daadwerkelijk is wie hij beweert te zijn, én of hij bepaalde diensten mag afnemen.

  Met één aansluiting op eHerkenning kunt u meerdere diensten van uw organisatie online toegankelijk maken voor uw klanten, zonder betrouwbaarheid te verliezen over hun identiteit. U bepaalt daarbij zelf op welk betrouwbaarheidsniveau u uw diensten aanbiedt: van eenvoudig tot zwaar afgeschermd.

  Als u gebruik maakt van eHerkenning hoeft u niet zelf een inlogsysteem te laten ontwikkelen of te beheren. Zaken op het gebied van risk en compliance zijn geregeld. Ook hoeft u zelf geen inlogmiddelen uit te geven en maakt u altijd gebruik van de nieuwste technieken. Veilig en betrouwbaar.

  Wilt u ook aansluiten op eHerkenning of meer informatie? Ga dan naar eHerkenning.nl/aansluiten en neem contact op met een eHerkenningsmakelaar.

Aansluiten op eHerkenning

Met één aansluiting op eHerkenning kunt u meerdere diensten van uw organisatie eenvoudig en online  toegankelijk maken voor uw klanten, zonder betrouwbaarheid te verliezen over hun identiteit. U bepaalt daarbij zelf op welk betrouwbaarheidsniveau u uw diensten aanbiedt: van eenvoudig tot zwaar afgeschermd. Aansluiten doet u via een eHerkenningsmakelaar. Deze is uw partner in het aansluitproces en zorgt voor de technische koppeling. Er zijn 6 erkende makelaars.

Direct naar het stappenplan

Ga direct naar het stappenplan en sluit in 7 stappen aan op eHerkenning.