Tien jaar eHerkenning

uitnodiging talkshow 10 jaar eHerkenning

Kijk en praat mee met onze online talkshow

Kijk en participeer tijdens onze interactieve talkshow op donderdag 5 november 2020 van 11.00 tot 12.00 uur. Met boeiende gasten belichten we de kracht van eHerkenning. Stel vragen in de live chat, geef uw mening in spannende polls en laat u in 1 uur helemaal bijpraten!

U kunt zich hier aanmelden. U ontvangt dan een mail met de link.

Mijlpalen 10 jaar eHerkenning

10 jaar eHerkenning

Ook benieuwd wanneer eHerkenning live is gegaan of wanneer de eerste dienstverlener is aangesloten op eHerkenning? Bekijk hier de mijlpalen van de afgelopen tien jaar!

eHerkenning, onmisbaar, betrouwbaar, overzal inzetbaar

Onmisbaar, betrouwbaar, overal inzetbaar

Eén manier om veilig en betrouwbaar in te loggen voor ondernemers, bedrijven, organisaties en intermediairs. Dat was in 2010 het uitgangspunt. In tien jaar tijd heeft eHerkenning zich bewezen als dé manier voor deze gebruikers om in te loggen bij overheidsorganisaties.

Lees meer

eHerkenning in de praktijk

Elly Plooij aan tafel
‘eHerkenning bewijst dat publiek-private samenwerkingen wérken. Dat is het grootste succes.’
Elly Plooij
Strategisch Beraad eHerkenning
Theo zit aan tafel
‘Vertrouwen. Dáár stond of viel alles mee.’
Theo Hooghiemstra
Founding Father eHerkenning
Ari staat bij bureau
'eHerkenning is veilig en je hebt niet allerlei verschillende gebruikersnamen en wachtwoorden die je moet onthouden en bewaren. Dat scheelt veel gedoe.'
Ari Rafimanesh
CEO bij A&A Capacity B.V.

wist je dat overheid

Wist je dat eHerkenning onder overheidstoezicht wordt geleverd door erkende en dus betrouwbare leveranciers op het gebied van online identificatie, en je de keuze hebt uit 6 verschillende leveranciers om eHerkenning aan te schaffen?

Wij gebruiken al 4 jaar eHerkenning

‘Bij Vink Standbouw gebruiken wij al bijna 4 jaar eHerkenning voor het inloggen en regelen van overheidsdiensten bij bijvoorbeeld UWV, RVO en de Belastingdienst. We zien dat we bij steeds meer organisaties met eHerkenning kunnen inloggen, maar ook dat steeds vaker EH3 gevraagd wordt om onze zaken online veilig te regelen. Daarom hebben we dit jaar gekozen om ons middel alvast te upgraden, zodat wij voortaan bij alle aangesloten organisaties terechtkunnen. De overgang naar EH3 was snel geregeld, zelfs de identiteitscheck is door onze erkende leverancier bij ons op kantoor uitgevoerd.’

Meer informatie

eHerkenning aanvragen

Leveranciers eHerkenning

Actueel

Veelgestelde vragen

Wist je dat je medewerkers kunt machtigenMet eHerkenning kun je een medewerker of intermediair machtigen om namens jouw bedrijf online zaken te regelen.

eHerkenning is een win-win

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier stelt hoge eisen aan de toegankelijkheid en veiligheid van online dienstverlening. Met eHerkenning regelen ondernemers hun zaken veilig en vertrouwd online. Niet alleen bij ons, maar ook bij andere overheden. Het toenemende gebruik van eHerkenning stimuleert brede ontwikkeling van kwalitatieve online diensten voor ondernemers. Wat ons betreft een win-win situatie.