Nieuwsberichten

11 oktober 2019

Vanaf 1 november 2019 kunt u niet meer zonder eHerkenning inloggen op het werkgeversportaal van UWV. Start nu uw aanvraag, want het aanvragen van eHerkenning kost tijd en voorbereiding.

7 oktober 2019

De derde en laatste campagnefase van eHerkenning is afgelopen. We kijken terug op een succesvolle campagne. De advertenties, interviews, radiospots hebben het gewenste effect gehad. En dat zien we niet alleen aan de bezoekersaantallen op onze website maar voornamelijk ook in de aanschaf van eHerkenningsmiddelen op niveau 3. En dat is belangrijk, aangezien steeds meer organisaties het inloggen met eHerkenning verplicht maken. Zo accepteert het Werkgeversportaal van UWV vanaf 1 november 2019 al geen andere manieren om in te loggen.

19 september 2019

Op vrijdag 13 september is het eTD-stelsel specifiek voor eHerkenning officieel genotificeerd. eHerkenning voldoet hiermee aan alle Europese eIDAS-eisen en is nu een erkend Europees inlogmiddel. Een mooie mijlpaal in de stap naar gebruik van eHerkenning in het buitenland. Grensoverschrijdend zaken doen in de EU is binnenkort eenvoudiger dan ooit. Bekijk de publicatie.

Meer nieuws