Nieuwsberichten

1 september 2021
infographic eIDAS Uit

Vanaf 1 september 2021 is het mogelijk om met eHerkenning, als Europees erkend inlogmiddel, online uw zaken te regelen met overheidsorganisaties in de Europese Economische Ruimte (EER). Online zaken doen over de grens wordt hiermee net zo betrouwbaar en veilig als in eigen land. 

15 juli 2021

Het is u vast niet ontgaan: per 1 juli jl. bestaat betrouwbaarheidsniveau EH1 niet meer. Dit betekent dat (overheids)organisaties geen online diensten meer kunnen aanbieden op dit niveau én eindgebruikers niet meer kunnen inloggen met hun eHerkenningsmiddel EH1 om hun online zaken te regelen.

Het doel van het stopzetten van betrouwbaarheidsniveau EH1 is om het online zaken doen vanaf 1 juli nóg veiliger en betrouwbaarder te maken; passend bij de eisen van deze tijd.

15 juli 2021

eHerkenning is hét inlogmiddel waarmee ondernemers veilig en betrouwbaar kunnen inloggen bij meer dan 500 aangesloten (semi)overheidsorganisaties. Bereid u tijdig voor en vraag EH3, inclusief de juiste machtiging, zo snel mogelijk aan. Wacht dus niet tot februari met het aanvragen van eHerkenning om uw belastingaangiftes te doen!

Meer nieuws