eHerkenning: straks onmisbaar, nu verkrijgbaar

Tien verschillende inlogcodes en wachtwoorden? Dat kan eenvoudiger. Met één inlogmiddel van eHerkenning kunt u terecht bij meer dan 400 overheidsorganisaties. Een bezoekje aan het loket is dus niet meer nodig. Ook veiliger en efficiënter werken? Vraag direct eHerkenning aan!

Wat kunt u doen met eHerkenning?

Banner eHerkenning: 1 inlogmiddel voor 400 organisaties
Met één inlogmiddel van eHerkenning kunt u veilig inloggen bij ruim 400 organisaties.
Banner eHerkenning: anderen machtigen
Besteedt u zaken uit aan bijvoorbeeld een intermediair? Met eHerkenning kunt u anderen machtigen om online zaken voor u te regelen.
Banner eHerkenning: bespaar tijd en administratie
Geen bergen papierwerk of een handmatig proces. Bespaar tijd en administratieve lasten dankzij eHerkenning.
Banner eHerkenning: een werknemer ziekmelden?
Een medewerker ziek- of betermelden? Vanaf 1 november 2019 kunt u niet meer zonder eHerkenning inloggen op het werkgeversportaal van UWV.
Banner eHerkenning: voor uw klanten de personeelszaken regelen?
Bent u een intermediair en regelt u voor uw klanten de personeelszaken? Log veilig en makkelijk in met eHerkenning.
Banner eHerkenning: een VOG aanvragen?
Een VOG aanvragen voor een medewerker? Bespaar tijd en administratieve lasten door dit online te regelen met eHerkenning.
Banner eHerkenning: de btw-aangifte indienen?
Online uw btw-aangifte doen? Met eHerkenning logt u veilig in om persoonlijke of financiële gegevens uit te wisselen met de overheid.

eHerkenning in het nieuws

Luister naar het uitgebreide interview gegeven door Rogier van Dokkum, opdrachtgever van eHerkenning bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Marije Jurriëns, adviseur eHerkenning. Zij vertellen in deze podcast wat eHerkenning is en waarom het verstandig is om een eHerkenningsmiddel aan te schaffen. Luister de podcast van Rogier en Marije.

Vroeger was het aanvragen van een VOG een handmatig proces met veel papier- en boekwerk. Nu bespaart Niek Rooks, partner bij DiVetro, veel tijd en geld dankzij eHerkenning. In deze podcast vertelt Niek meer over zijn ervaring met eHerkenning en de voordelen die hij ervaart.

Papieren uitprinten en bewaren in mappen of veel bezoeken aan het gemeentehuis zijn verleden tijd. Manda van Trigt, oprichter van Beautypartner, heeft inmiddels een 'paperless office' en regelt alles nu online met eHerkenning. eHerkenning bespaart haar veel tijd en geeft overzicht. In deze podcast vertelt Manda meer over de voordelen.

"Het is veilig en je hebt niet allerlei verschillende gebruikersnamen en wachtwoorden die je moet onthouden en bewaren. Dat scheelt veel gedoe", aldus Ari Rafimanesh van A&A Capacity. Luister in de podcast van Ari wat hij van eHerkenning vindt en welke tips hij heeft.

 

Op deze pagina staan binnenkort meerdere podcasts. Houd deze pagina dus in de gaten!

Veiliger en efficiënter werken met eHerkenning. Een bezoek aan het loket van overheidsdiensten is niet meer nodig. Het is dé manier voor ondernemers om in te loggen bij de verschillende overheidsdiensten. eHerkenning is eenvoudig toe te passen bij verschillende instanties en vooral een stuk veiliger werken. Straks onmisbaar, nu verkrijgbaar.

Slim digitaliseren? Deze ondernemer wist veel tijd te besparen met eHerkenning. Niek Rooks is partner bij DiVetro en werkt met eHerkenning. Hij gebruikt het voor de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wat vroeger een via een handmatig proces ging, gaat nu digitaal. Hij bespaart veel tijd en er is minder kans op fouten.

Met één druk op de knop een vergunning aanvragen bij ruim 400 overheidsdiensten! Manda van Trigt richtte veertien jaar geleden Beautypartner op, een uitzendbureau in de cosmetica. Dankzij eHerkenning bespaart zij veel tijd en administratieve lasten. Inmiddels heeft ze een 'paperless office' en regelt ze alle zaken online met eHerkenning.

Ondernemer Ari Rafimanesh kiest voor eHerkenning: dit is waarom. De jongensdroom van Ari Rafimanesh werd werkelijkheid toen hij samen met een goede vriend een bedrijfje begon. Sinds vijf jaar gebruikt hij eHerkenning. Het is veilig, je kunt anderen machtigen en het onthouden van verschillende gebruikersnamen en wachtwoorden is niet meer nodig.

 

Op deze pagina staan binnenkort meerdere artikelen. Houd deze pagina dus in de gaten!

Wekelijks op de hoogte blijven van eHerkenning? Volg ons op Facebook, LinkedIn en Twitter.

Uitgeschreven tekst

Een werknemer ziekmelden?
Uw btw-aangifte indienen?

Met eherkenning logt u nu al in bij ruim 400 organisaties zoals UWV, KVK en de Belastingdienst.

Straks onmisbaar, nu verkrijgbaar

De voordelen

Veilig inloggen

Een manier van inloggen

Zelf kiezen hoe u inlogt

Bekijk de factsheet met meer informatie over eHerkenning.

Aanvragen of Upgraden

eHerkenning is de manier van inloggen voor ondernemers. Met één eHerkenningsmiddel logt u op één manier veilig in bij alle aangesloten organisaties.